+359 888 974 275

ЗА НАС

BARS | Assistance e част от БДИН АУТО ЕООД. Фирмата се намира в град Видин. Ние разполагаме с опит в извършването на услуги в областта на пътната помощ. Разполагаме и със собствен автосервиз НЕПТУН, за ремонт на леки и лекотоварни автомобили, както и ТИР сервиз за продажба и смяна на гуми и ремонт на товарни автомобили.

От скоро разработваме успешно и собствена търговска марка BARS | Assistance свързана с предоставянето на услуги в сферата пътна помощ на леки, лекотоварни и товарни автомобили, строителна и селскостопанска техника, както и ремонт на пътя в страната и чужбина.

Нашата история

Фирмата е създадена през 1994 г. като първоначалната дейност е продажба, монтаж и баланс на гуми за леки автомобили и микробуси. През 1998 г. фирмата разширява дейността си с отварянето на нов търговски обект, автосервиз за леки и лекотоварни автомобили НЕПТУН.

Развиваме се постоянно

Година по-късно фирмата, а именно през 1999 г. започва да предлага на свойте клиенти и услугата пътна помощ за леки и лекотоварни автомобили със специализирана за дейността техника. С успешното развитие и на тези услуги, от 2010 г. ние предлагаме и услуга пътна помощ за товарни автомобили, строителна и селскостопанска техника.

Успоредно с тази дейност, същата година отваря врати и нашият ТИР сервиз за ремонти, продажба, монтаж и баланс на гуми за товарни автомобили, строителна и селскостопанска техника с големина на гумата до 56 цола.

Грижим се за клиентите си денонощно

През годините сме придобили квалифициран персонал и сме натрупали богат професионален опит, с което можем да Ви гарантираме професионално обслужване със специализирана техника за оказване на денонощна пътна помощ в страната и чужбина.

Наши дългогодишни партньори са редица местни и чуждестранни застрахователни и асистънс компании.

АВТОСЕРВИЗ

Авторемонти Гуми
ТИР СЕРВИЗ

Услуги
СПОДЕЛИ

2018, БДИН Ауто ЕООД