+359 888 974 275

Защо да се доверим на BARS | Assistance?

Случвало се е в непредвидени ситуации, ние или наши близки да останат на пътя, поради злополука или авария на автомобила.

Какво да направим, за да излезем от неприятната ситуация? Пътна помощ? Но на кого да се доверим в този момент?

Доверете се на фирма, която извършва професионално с лиценз услугата пътна помощ.

Обикновено това са фирми с наети и обучени професионални шофьори, които са наясно как да съдействат при най-различни случаи на инцидент на пътя и са винаги на разположение.

Техниката, с която разполагат подобни лицензирани фирми е специализирана и оборудвана с всичко необходимо за работа на пътя (ремонт на пътя, изваждане от канавки/дерета, натоварване на автомобил с блокирали колелета, изваждане на преобърнат автомобил и т.н.) без да имат нужда от ваша намеса или помощ.

Мнозина от нас са ставали свидетели на случаи, в които автомобил претърпял злополука, с минимални щети от инцидент или дребна авария, претърпява последваща злополука и бива доувреждан с “неуспешен опит” за изваждане обратно на пътя или натоварване от страна на незаконни конкуренти, с липса на достатъчно технически познания и техника, която не е добре оборудвана и в повечето случай крайно непрофесионална.

Ние от BARS Assistance разбираме спецификата на работата и не залагаме на “опити” в работата си на пътя. Фирмата е лицензирана от Агенция “Пътна инфраструктура” за извършване на услуга Пътна помощ за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили.

Техниката, с която разполагаме покрива целия спектър на услуги, което ни позволява при тежки пътни инциденти и аварии на пътя да реагираме с еднакво ниво на професионализъм.

Екипът ни е обучен, екипиран и квалифициран. В денонощна готовност за помощ на пътя, дори и в празничните дни.

Клиентите ни могат да се възползват от безплатна пътна помощ, ако имат допълнителна застраховка “каско”, тъй като наши партньори са редица наши и чуждестранни застрахователни и асистънс комапнии, част от които са СБА, ADAC, Алианц, Service 24 Austria, ДЗИ, Уника, Армеец, Лев Инс, Булстрад и др.


Сподели новината:


Мъртвата зона - кошмарът на шофьорите! Подглавниците могат да спасят живота ви!
АВТОСЕРВИЗ

Авторемонти Гуми
ТИР СЕРВИЗ

Услуги
СПОДЕЛИ

2018, БДИН Ауто ЕООД