+359 888 974 275

Официално откриване на Ралиспринт "Вида"

С приповдигнато настроение стотици посетители поздравиха участниците в ралиспринт "Вида" и успяха да се докоснат до адреналина, който тепърва предстои утре! По традиция BARS | Assistance ще заеме партньорско участие в ралиспринт "Вида", който се провежда за шеста поредна година с организатори: автомобилен спортен клуб "Жико-моторспорт" и община Видин. 

29 заявки са подадени за участие в Ралиспринт "Вида", първи кръг от Държавния шампионат. Състезанието ще бъде официално открито в 17 часа днес, 19 април, в района на крепостта "Баба Вида". Участие ще заемат четири екипажа от Румъния и три от Сърбия, което го превръща в интернационално рали, съобщи председателят на "Жико-моторспорт".

За посетителите тази година, екипът на BARS | Assistance е подготвил специални подаръци - талони за отстъпка за услуга пътна помощ. Всеки желаещ да стане притежател на един от тях, ще може да се възползва напълно безплатно.


Сподели новината:


Еърбеговете пазят и при вторичен удар Екипът на BARS | Assistance успя да зарадва авто ентусиасти по случай 20-годишнината си!
АВТОСЕРВИЗ

Авторемонти Гуми
ТИР СЕРВИЗ

Услуги
СПОДЕЛИ

2018, БДИН Ауто ЕООД